|
Post by Tomáš Němec on Feb 19, 2018 16:58:25 GMT 1
* Oprava různých chyb v AI * Opravena chyba vedoucí k občasnému pádu na iOS
|
|
bass.cz.bass@gmail.com
Guest
|
Post by bass.cz.bass@gmail.com on Feb 26, 2018 11:33:51 GMT 1
Pane Tomáši, chtěl jsem Vám moc poděkovat za perfektní zpracování mariáše, na které jsem dlouho čekal - dobrá práce Mám ovšem problém. Po úspěšně odehraných tisících partií a nejspíš po posledním updatu Mariášek náhle přestal fungovat. Aplikaci spustím, ta naběhne, ale nejde pak spustit samotná hra, ačkoliv ostatní tlačítka vesmes fungují (ikdyz po reinstalaci mi nejde vypnout zvuk, ktery se stale ozyva ikdyz je v menu nastaveno Vypnuty). Když vyberu Nová hra, nestane se nic, neobjeví se ani symboly a jména hráčů a k dispozici je pak jen tlačítko Menu nalevo. Zkusil jsem (jen velice nerad, byl jsem z hráčů jediný v plusu ) smazat historii, odinstalovat a znovu nainstalovat celou aplikaci, ale bohužel bez úspěchu. Nefunguje ani ikona @ pro odesílání partií, jen Menu a jeho podsekce. Používám Android 5.0. Prosím, pomozte, nemůžu hrát mariáš Díky moc. Filip
|
|
|
Post by Tomáš Němec on Feb 26, 2018 21:12:01 GMT 1
Mrzí mě, že máte problémy. Bohužel takhle z těch symptomů nemůžu zjistit o co se jedná. Navrhuji: 1. Zkustit v telefonu smazat obsah adresáře Mariasek. 2. Počkat na příští aktualizaci, která vyjde nejpozději 27.2. 3. Pokud to nepomůže, musel bych hru odladit přímo (ale k tomu bychom se museli sejít někde v Praze).
Napište mi na mariasek.app@gmail.com jestli to pomohlo, popř. jestli máte možnost se sejít a hru odladit.
|
|