|
Post by Tomáš Němec on Mar 23, 2021 22:16:38 GMT 1
* Downgrade zpět na MonoGame 3.6 (verze 3.8 způsobovala zásek aplikace) * Oprava strategie * Opraveno míchání karet po ložené hře * Míchání karet doprovází animace * Nové nastavení: Hraní falešné sedmy * Nové nastavení: Jedinou možnou kartu lze hrát automaticky * Přepracovaná obrazovka nastavení * Oprava pádu z poslední verze
|
|
|
Post by tibi on Mar 23, 2021 23:31:58 GMT 1
* Downgrade zpět na MonoGame 3.6 (verze 3.8 způsobovala zásek aplikace) * Oprava strategie * Opraveno míchání karet po ložené hře * Míchání karet doprovází animace * Nové nastavení: Hraní falešné sedmy * Nové nastavení: Jedinou možnou kartu lze hrát automaticky * Přepracovaná obrazovka nastavení * Oprava pádu z poslední verze
|
|
|
Post by Milhaus on Mar 24, 2021 8:20:07 GMT 1
* Downgrade zpět na MonoGame 3.6 (verze 3.8 způsobovala zásek aplikace) * Oprava strategie * Opraveno míchání karet po ložené hře * Míchání karet doprovází animace * Nové nastavení: Hraní falešné sedmy * Nové nastavení: Jedinou možnou kartu lze hrát automaticky * Přepracovaná obrazovka nastavení * Oprava pádu z poslední verze Bohužel i po přeinstalovaní aplikace stále nefunguje. Což mne mrzí.
|
|
|
Post by Mates on Mar 24, 2021 8:30:38 GMT 1
Bohužel, hra mi stále nefunguje. ☹️☹️ Předtím bez problémů a při této verzi bohužel hra sice naběhne, ale zobrazí se jen menu a tím to končí.
|
|
|
Post by Mates on Mar 25, 2021 8:45:01 GMT 1
Děkuji za opravu. Už zase hraji. 😀😁😀
|
|
|
Post by Tomáš Němec on Mar 28, 2021 12:55:38 GMT 1
Verze 1.5.186 by měla problémy předchozí verze řešit. Pokud by potíže náhodou přetrvávaly, kontaktujte mě na mariasek.app@gmail.com
|
|