|
Post by Tomáš Němec on Oct 23, 2021 21:42:54 GMT 1
* Vylepšení ve volbě, flekování a strategii hry a durcha * Oprava zobrazování nápovědy při falešné sedmě
|
|
maxik
New Member
|
Post by maxik on Oct 31, 2021 14:31:32 GMT 1
Zdravím! Na začátek velký respekt, aplikace je super a její cena úžasná Mám jen jeden malý problém (a jednu malou připomínku), jež by se, doufám, mohly opravit v dalších verzích: Aplikaci jsem stáhnul na Macbooku, který s novými procesory zvládá spouštět aplikace tvořené pro iPad a iPhone. Aplikace tam funguje témeř skvěle (používá verzi pro iPad), jen při volení karty je nutno kliknout na její střed, což často znamená nezaznamenanou volbu a nutnost kurzor posunout a znovu kliknout. Šlo by rozšířit klikatelnou oblast na celou kartu? Chápu, že pro telefony a tablety je současné chování vhodné, tak možná tuto možnost přidat jako volbu v nastavení aplikace? A ta připomínka: I nejvyšší rychlost se mi jeví jako celkem pomalá. Šlo by rychlost přemýšlení zvýšit ještě více (aby dobrou barvu zahlásili oba hráči do půl cca sekundy), a rychlost animace karet zhruba také tak? Teď zahlášení barev trvá zhruba sekundu, počet simulací je nastaven na Automaticky a probíhá jich 35/s (na 1 jich jede pod dvacet a na 8 64) Děkuji za zvážení a jinak skvělý Mariášek!
|
|
|
Post by Tomáš Němec on Jan 5, 2022 16:43:20 GMT 1
Omlouvám se za pozdní reakci. Díky za zprávu. Myslím, že nyní již není třeba klikací oblast omezovat. Do budoucí verze omezení zruším. Můžete na Macu vidět soubory aplikace? Co se týče doby přemýšlení, nejkratší je momentálně nastavená na 750ms, menší číslo by znamenalo, že méně výkonné telefony by tuto volbu už nemohly efektivně použít. Mohl byste ale hodnotu upravit přímo v souboru Mariasek.settings (volba ThinkingTimeMs)
|
|